Dutch English French
        

 

    


Laatste Nieuws
25/04/2017
BESIX heeft op 25 april 2017 de overname van de Belgische activiteiten van Heijmans, met als belangrijke dochterondernemingen Van den Berg NV, Heijmans Infra NV en Heijmans Bouw NV, afgerond. Op 8 februari maakte BESIX bekend hieromtrent een akkoord te hebben bereikt met de in Nederland beursgenoteerde bouwonderneming Heijmans NV. Nu de Belgische Mededingingsautoriteiten de transactie hebben goedgekeurd, kan verder werk worden gemaakt van de integratie.

12/04/2017
BESIX Group en Luštica Development AD Company tekenden een bindende Memorandum of Understanding om in tijdelijke vennootschap het Chedi Luštica Bay hotel in Montenegro en bijhorende residentiële complexen te ontwikkelen en te bouwen. BESIX is al de hoofdaannemer voor de bouw van het residentiële Luštica Bay, een cultuurtoeristisch dorp dat ontwikkeld wordt in Tivat, op het schiereiland Luštica.
 

31/03/2017
Jaar van ommekeer met belangrijke investeringen voor verdere groei

8/02/2017
BESIX investeert in verdere groei in haar thuismarkt met de overname van alle aandelen van de vier belangrijkste Belgische dochters van de in Nederland beursgenoteerde bouwonderneming Heijmans NV. BESIX NV en Heijmans NV hebben hierover op 7 februari een overeenstemming bereikt.


BESIX is een kwaliteitsconcept in de wereld van de bouw.

Opgericht in 1909, heeft het bedrijf een regelmatige en indrukwekkende groei gekend en is uitgegroeid tot de internationale groep van vandaag.

BESIX is actief in praktisch alle domeinen van de bouw.