Dutch English French
        

 

    


Laatste Nieuws
8/02/2017
BESIX investeert in verdere groei in haar thuismarkt met de overname van alle aandelen van de vier belangrijkste Belgische dochters van de in Nederland beursgenoteerde bouwonderneming Heijmans NV. BESIX NV en Heijmans NV hebben hierover op 7 februari een overeenstemming bereikt.

20/01/2017
Met droefheid meldt de tijdelijke vereniging Midmac – Six Construct dat op donderdag 19 januari een arbeider van een onderaannemer dodelijk gewond raakte bij het uitvoeren van werken op de werf van het Khalifa stadion.

13/01/2017
 In april 2016 maakte Johan Beerlandt zijn intentie bekend om zich terug te trekken uit het operationele bestuur van de BESIX Group na een loopbaan van 42 jaar, waarvan 12 jaar als CEO.
  

Vervolgens werd door de Raad van Bestuur en hemzelf de zoektocht opgestart naar een geschikte kandidaat om hem op te volgen, die heeft geleid tot het profiel van Rik Vandenberghe, huidig CEO van ING Belgium. 


5/12/2016
Afgelopen weekend, in de nacht van 3 op 4 december, werd het stalen brugdek van de nieuwe fietsbrug over het Albertkanaal in het kader van project Ijzerlaan succesvol geplaatst door BESIX.


BESIX is een kwaliteitsconcept in de wereld van de bouw.

Opgericht in 1909, heeft het bedrijf een regelmatige en indrukwekkende groei gekend en is uitgegroeid tot de internationale groep van vandaag.

BESIX is actief in praktisch alle domeinen van de bouw.